• NL
  • EN

Volwassenen met hun ouders

Net als vroeger, samen op vakantie naar Andalusië

Volwassenen met hun ouders op vakantie in Andalusië


U moet u voorstellen om na een heerlijke nacht in de perfecte bedden ’s morgens samen met uw ouders van een heerlijk, compleet verzorgd ontbijt te genieten. Net als vroeger het tafeltje rond. U hoeft alleen een kop thee of koffie te zetten. Voor de rest wordt gezorgd. Op het tijdstip dat u dit wilt staat een overheerlijke ontbijtmand met brood en beleg naar keuze voor uw deur. En u bepaalt waar u ontbijt: lekker op uw eigen terras of balkon of op ons zonneterras waar u kunt wegdromen bij het fantastische uitzicht op de Middellandse zee.

De rest van de dag samen leuke dingen doen in het mooie Andalusië. Een dagje naar Malaga, Ronda of Granada, wandelen, golfen, lekker naar het strand, flaneren over de vele boulevards… Wanneer er iemand van de familie ondersteuning nodig heeft is er aandacht voor die persoonlijke wensen. De verpleegkundige neemt begeleiding of zorg uit handen zodat u er zeker van bent dat u van een zorgeloze dag kunt genieten.

’s Avonds weer gezellig samen zijn met de familie voor het diner in één van de geselecteerde restaurants. Iedere dag brengen we u naar een andere locatie voor een fantastisch avondmaal. Elke avond een unieke, culinaire belevenis. U heeft de mogelijkheid aan te sluiten bij de andere gasten, maar u heeft natuurlijk ook de vrijheid om alleen met uw familie te eten in het restaurant. U vraagt het, wij zorgen er voor.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!