• NL
  • EN

Senioren

De sleur van alledag doorbreken in Andalusië

Senioren in Andalusië ’s Morgens wakker worden onder de Spaans zon in het oogverblindende Andalusië. Een overheerlijke ontbijtmand met brood en beleg van uw keuze staat voor de deur. U zet zelf een kop thee of koffie en dan rustig ontbijten
op uw eigen terras of op het zonneplateau met een prachtig uitzicht over de zee en de opkomende zon. Niets is verplicht u heeft alle vrijheid om te doen en te laten wat u wilt. Overdag gaat u lekker uw eigen gang. Een dagje naar Malaga, een bezoek aan musea, een mooie wandeling, een terrasje pakken
op de boulevard in Benajarafe of gewoon lekker met een boek aan het zwembad bij Casa Andalucia.
Ook is er aandacht voor uw persoonlijke wensen. Vindt u het niet fijn of geen veilig gevoel om alleen naar Malaga te reizen dan is er begeleiding die u kan brengen en halen.
’s Avonds kunt u lekker aanschuiven aan het diner. Dit vindt dagelijks plaats in een ander restaurant op de mooiste locaties. Iedere dag een nieuwe beleving. Voor ieder wat wils. Dus onbezorgd genieten en uzelf lekker laten verrassen en verwennen.
Wanneer er ondersteuning nodig is bij de persoonlijke verzorging of eventuele verpleegtechnische handelingen staat de verpleegkundige van Casa Andalucia voor u klaar. Ook zijn er diverse hulpmiddelen beschikbaar die het dagelijkse vakantieleven voor senioren vergemakkelijken.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!