• NL
  • EN

Mensen met gezondheidsklachten

Vergeet uw zorgen in de zon van Andalusië

mensen met gezondheidsklachten hebben baat bij klimaat aan de Costa del SolWe willen allemaal wel eens de donkere, koude, natte dagen ontvluchten. Zon op de huid in een mediterraan, gezond klimaat met 300 dagen zon per jaar. U zult zich beter voelen qua gezondheid. Vooral in de winter langere dagen, meer zonlicht. Rijk aan vitamine D. Dit hebben we allemaal nodig. Vooral mensen die gevoelig zijn voor winterdepressies hebben baat bij zonlicht. Ook als u gewrichtsklachten heeft zult u baat hebben van het heerlijke klimaat van de Costa del Sol in Andalusië en minder last hebben van pijn en andere symptomen.

Wat is fijner om ’s morgens wakker te worden bij de opkomende zon en dat u alleen een kop thee of koffie hoeft te zetten. Want als u de deur open doet staat er een overheerlijke ontbijtmand met brood en beleg naar keuze voor u klaar, op het tijdstip dat u dat wilt. En dan bepaalt u zelf waar u gaat ontbijten. Op uw eigen terras of balkon of op het heerlijk zonovergoten zonneplateau in de tuin met het prachtige uitzicht over de Middellandse Zee.

Rustig de dag opstarten en deze invullen zoals u dat zelf wilt. Lekker een dagje Malaga, een dagje naar het strand, een wandeling op de boulevard of gewoon relaxen aan het zwembad bij Casa Andalucia.

’s Avonds kunt u heerlijk aanschuiven aan het diner. Het diner vindt iedere avond op een andere locatie plaats. Laat u verrassen en verwennen door de culinaire specialiteiten die de chefs u voorschotelen. 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!