• NL
  • EN

Mantelzorger met zorgvrager

Samen onbezorgd genieten in Andalusië

Mantelzorger met zorgvrager bij Andalucia-allesverzorgdEr wordt tegenwoordig een steeds groter beroep gedaan op mantelzorgers. Om er voor te zorgen dat de mantelzorger niet overbelast raakt, is het belangrijk dat ook zij er even tussenuit gaan. Wat is niet lekkerder dan ‘s morgens wakker te worden en er staat een uitgebreide ontbijtmand met brood en beleg van uw keuze voor de deur. U zet zelf een kop thee of koffie en dan rustig ontbijten op uw eigen terras of op het zonneplateau met een prachtig uitzicht over de zee en de opkomende zon. Niets is verplicht u heeft alle vrijheid om te doen en te laten wat u wilt. Maar een keer even helemaal alleen weg en de zorg overlaten aan de professionele verpleegkundige… ga lekker uw eigen gang. Een dagje naar Malaga, bezoek de musea, maak een mooie wandeling in de natuurgebieden van Andalusië, pak een terrasje op de boulevard in Benajarafe, ga een rondje golfen of blijf gewoon lekker met een boek aan het zwembad bij Casa Andalucia.

Uw zorgvrager, uw partner of familielid is in goede handen bij de verpleegkundige van Casa Andalucia. Ook zijn er diverse hulpmiddelen beschikbaar die het dagelijkse vakantieleven vergemakkelijken.

Iedere avond gaat u samen met uw zorgvrager, partner, familie uit eten op verschillende locaties. U wordt door ons weggebracht en opgehaald. Elke avond is weer een bijzonder belevenis die u nooit zult vergeten. Laat u verrassen en geniet ervan!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!