• NL
  • EN

Gepensioneerden

Ontdek al het moois van Andalusië en geniet!

Gepensioneerden ontdekken het mooie Andalusië Wakker worden bij aangename temperaturen. ‘s Morgens een kop thee of koffie zetten en dan staat er een heerlijke ontbijtmand met brood en beleg naar eigen keuze voor de deur. Rustig en ontspannen op uw eigen terras of balkon of toch maar op het zonneterras met het prachtige uitzicht over zee.

En dan kan de dag beginnen in Andalusië, gewoon op uw eigen tempo. Een baantje zwemmen, uw krantje lezen, een wandelingetje naar de boulevard. Relax, niets moet!
En er is zoveel te ontdekken in het mooie Andalusië. Lekker golfen op één van de vele banen in de nabije omgeving, dagje Malaga, Ronda of Granada. U vergapen aan de auto’s en boten in Marbella, het bezichtigen van de grotten in Nerja, wandelen in de schitterende natuurgebieden of gewoon lekker relaxen met een boek aan het zwembad bij Casa Andalucia.

Na een dag heerlijk genieten gaat u  ‘s avonds samen met de andere gasten uit eten in een restaurant. Elke dag op een andere locatie. Op het strand, in het dorp, in de bergen, catering aan huis. Laat u verrassen, schuif lekker aan en geniet….
Iedere dag weer een andere beleving. Voor ieder wat wils.

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!