• NL
  • EN

Drie generaties

Grootouders, kinderen en kleinkinderen zijn samen gelukkig in Andalusië

Drie generaties kunnen vakantie vieren in Casa AndaluciaIedereen is tegenwoordig constant druk, druk, druk..! Tijd voor elkaar is er niet meer of maken we niet. Bezoekjes aan opa en oma schieten er vaak bij in. Terwijl deze met vaak met smart op een bezoek van de kinderen en kleinkinderen zitten te wachten.
Kom daarom met de hele familie vakantievieren in Casa Andalucia. Er zijn 3 appartementen voor in totaal maximaal 10 personen.

Ook wanneer de grootouders wat hulpbehoevend zijn bent u bij Casa Andalucia op het goede adres. Er is altijd een verpleegkundige aanwezig die de persoonlijke zorg op zich kan nemen. Ook zijn er diverse hulpmiddelen beschikbaar die het dagelijkse vakantieleven vergemakkelijken.

’s Morgens staat er een heerlijke ontbijtmand met brood en beleg van uw keuze voor de deur. En u bepaalt zelf hoe laat u wilt ontbijten. Het enige wat u hoeft te doen is zelf een kop koffie of thee te zetten. En waar willen de kids dan ontbijten? Op het zonneterras of in de tuin zodat ze gelijk het zwembad in kunnen springen onder het toeziend oog van opa en oma?

Leuke herinneringen ophalen, de familiebanden weer aantrekken. Samen leuke dingen doen. Opa’s en oma’s kunnen samen leuke dingen doen met de kleinkinderen terwijl de ouders er samen een dagje samen op uit kunnen in het prachtige Andalusië.
De dames lekker naar het strand, een dagje shoppen in Malaga, een bezoek aan de haman? De mannen lekker een balletje slaan op een van de vele golfbanen in de nabije omgeving? Alles kan, niks moet.

’s Avonds weer bij elkaar zijn en gezellig de dag doorspreken onder het genot van een lekker etentje in een van de geselecteerde restaurants. Gewoon lekker aanschuiven en u laten verrassen. Lekker onbezorgd genieten met de hele familie.
Iedere avond bezoeken we een ander restaurant. Dus voor ieder wat wils en elke avond weer een unieke, culinaire belevenis. U heeft de mogelijkheid aan te sluiten bij de andere gasten, maar u heeft natuurlijk ook de vrijheid om alleen met uw familie te eten in het restaurant. U vraagt het, wij zorgen er voor.

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!