• NL
  • EN

Vakantie in Andalusië: voor wie

Andalucia-allesverzorgd is bedoeld voor iedereen die graag zorgeloos naar het prachtige Andalusië in Spanje op vakantie wil. En speciaal voor senioren die het een veilig gevoel vinden dat er een Nederlandse verpleegkundige en ondersteuning aanwezig is mocht het nodig zijn. Echt heerlijk, onbezorgd samen genieten van een supervakantie op een unieke locatie in een prachtige omgeving. En…. alles is voor u verzorgd. Luxe appartementen, inclusief ontbijt en diners!

Meer informatie Wilt u meer weten over ons
ALLES VERZORGD CONCEPT?

Senioren

Ideaal voor vitale senioren die zelfstandig op vakantie willen en zichzelf nog goed kunnen redden. Iets minder mobiel, maar kunt u wel trappen lopen? Casa Andalucia is de juiste bestemming.
Meer informatie

Mantelzorgers met zorgvrager

Als mantelzorger lekker even weg samen met uw zorgvrager en familie.Toekomen aan die dingen die u zelf graag zou willen. Of even helemaal niets? Casa Andalucia is de geschikte plaats.
Meer informatie

Volwassenen en hun ouders

Wilt u ook nog eens een keer op vakantie met uw ouders? Samen nog een keer vakantie vieren in de Spaanse zon en uw ouders zien stralen. Casa Andalucia heeft alles wat uw ouders wensen.
Meer informatie

Drie generaties

Samen met opa, oma, kinderen en kleinkinderen op vakantie gaan. Opa en oma hebben de tijd van hun leven. En u kunt er met uw partner een keer samen op uit. 3 generaties in Casa Andalucia.
Meer informatie

Mensen met gezondheidsklachten

Last van bijvoorbeeld reuma, artritis, vermoeidheidsklachten, fibromyalgie, rugklachten, astma, (winter) depressiviteit, artrose? Ga er eens tussenuit. Casa Andalucia en 300 dagen zon per jaar.
Meer informatie

Gepensioneerden

Gestopt met werken. De vrijheid om heerlijk op vakantie te gaan. De natte, koude winters verruilen voor de Spaanse zon met die aangename temperaturen. Lekker genieten in Casa Andalucia.
Meer informatie

CASA ANDALUCIA IS NIET DE JUISTE BESTEMMING VOOR...

Andalucia-allesverzorgd wil de gasten (die eventueel lichte verpleegkundige hulp en andere ondersteuning kunnen gebruiken), de vakantie van hun leven in Andalusië bezorgen. Dit betekent dat Casa Andalucia helaas niet de juiste locatie is voor mensen die intensieve (24-uurs of 1op1) zorg nodig hebben, rolstoelafhankelijk zijn of een aangepaste accommodatie benodigen. Ook is Casa Andalucia niet geschikt voor jongeren en feestgangers. Andalucia–allesverzorgd is onbezorgd genieten op een unieke locatie voor iedereen die graag op vakantie wil naar Andalusië, met verzorging en ondersteuning als het nodig is.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!