• NL
  • EN

Casa Andalucia, een luxe villa in mooi Andalusië

Casa Andalucia is bedoeld voor levensgenieters die graag lekker zorgeloos op vakantie willen. En voor senioren, mantelzorgers & zorgvragers, 3-generaties die het een veilig gevoel vinden dat er een Nederlandse verpleegkundige en ondersteuning aanwezig is mocht het nodig zijn. Onbezorgd genieten van een supervakantie op een unieke locatie aan de Costa del Sol in Andalusië, in een prachtige omgeving, op basis van half pension. Maar alleen het appartement huren of logies + ontbijt kan ook. Casa Andalucia ligt in een villawijk en bestaat uit 3 compleet ingerichte appartementen. El Sol voor 2 personen, Las Estrellas voor 4 personen (als gehele middenetage te boeken voor 6 personen) en La Luna op de begane grond, direct grenzend aan de omsloten tuin. Alles gelijkvloers, zonder trappen voor maximaal 4 personen, met voldoende privacy en van alle gemakken voorzien. Elk appartement heeft een woon/slaapkamer, een eigen keuken, een badkamer en een persoonlijk terras/balkon. Las Estrellas en La Luna hebben nog een aparte slaapkamer. Bij een volledige bezetting verblijft u maximaal met 10 gasten. Uw privacy en persoonlijke aandacht is dus gegarandeerd. Zon, schaduw, privacy & rust, zwembad, 600 meter van zee, natuur, cultuur en….. dit gedeelte van Andalusië heeft het beste klimaat van Europa met 300 dagen zon per jaar.

FACILITEITEN & SERVICES

Tuin & privacy

Casa Andalucia biedt u een omsloten, mooi aangelegde tuin met meer dan voldoende privacy. De tuin is betegeld en omvat een zonneterras met luxe teakhouten stoelen met kussens, parasol en Tuin met privacyeen prachtig uitzicht op de Middellandse zee. In de hoek van de tuin staat een loungeset van steigerhout met fijne kussens en een grote parasol. Verder is er een buitenhaard voor de gezellige wat zwoelere avonden. Een makkelijk toegankelijk zwembad van 8 x 4 meter, variërend in diepte van 1 meter bij de trap tot 1,70 meter. Rondom het zwembad staan 6 lichtgewicht ligbedden voor u ter beschikking. Een buitendouche is aanwezig. Voor de schaduwzoekers is er plek onder de enorme YUCA-boom.
Er is voldoende privacy bij uw appartement of in de tuin. Maar het is ook leuk om kennis te maken met de andere gasten want iedereen bij Andalucia-allesverzorgd komt om onbezorgd te genieten op een unieke locatie in het schitterende Andalusië.

Eten & drinken

Andalucia-allesverzorgd kan u een totaal onbezorgde vakantie aanbieden op basis van Half Pension + Extra’s.
Het ontbijt en alle avondmaaltijden in de verschillende restaurants zijn dan in de prijs, die getoond wordt bij de appartementen, inbegrepen!
Alleen het appartement huren of logies + ontbijt kan natuurlijk ook.


OntbijtOntbijtmand
Bij half pension en logies + ontbijt wordt het ontbijt compleet verzorgd op basis van uw wensen. Jus d’orange, melk een gebakken of gekookt eitje, wit of bruin brood, een croissantje, kaas, worst, fruit of iets anders? U zegt het maar! Wij brengen het ontbijt in een prachtige mand in uw appartement op het tijdstip dat u dat wilt tussen 8.15 uur en 9.45 uur. Het enige wat u zelf moet doen is een kopje koffie of thee zetten in uw eigen keuken. Na het ontbijt zet u de mand gewoon weer buiten de deur.

Het Diner
Bij een half pension vakantie brengen wij u en de andere gasten elke avond naar een ander, altijd bijzonder, restaurant. De ene avond naar het strand, de andere avond naar een leuk dorpje, weer een andere avond gaan we naar Malaga, of er wordt een proeverij in de tuin georganiseerd met uitleg over de gerechten en de wijnen. Elke avond is nog mooier en lekkerder dan de ander. Als u en uw reisgenoten maar genieten. In Spanje, en dus ook in Andalusië, eet men wel later dan in Nederland. We zullen over het algemeen rond 20.30 uur aan tafel gaan.

En u bepaalt zelf of u in het restaurant met de groep wilt eten of samen met uw reisgenoten. Voelt u zich absoluut niet bezwaard, het is uw vakantie en u bepaalt.

Tussen het ontbijt en het diner kunt u in uw eigen keuken zelf voor uw lunch of tussendoortjes zorgen. Op uw verzoek doen we wel alle boodschappen voor u.
Geef maar door wat u nodig hebt. U hoeft zelf de deur niet uit!Diner
Of u gaat de locale specialiteiten uit Andalusië proeven op het strand, op de boulevard of in een van de vele badplaatsen. Uit eten in Spanje is zeer voordelig en over het algemeen van zeer goede kwaliteit

Half Pension + extra’s
U kunt bij Andalucia-allesverzorgd verblijven op basis van Logies, Logies + ontbijt of Half Pension + Extra’s. De extra’s verklappen we hier niet, dat blijft elke dag weer een verrassing! Het ontbijt en alle avondmaaltijden in de diverse restaurants zoals vermeld bij de appartementprijzen zijn dan dus in de prijs inbegrepen!

Laat u verwennen, geniet van een écht onbezorgde vakantie

Tv, radio, telefoon & internet

TV
Elk appartement is voorzien van een PHILIPS HD-TV met de zenders van canal digitaal. Dus alle Nederlandse en Vlaamse zenders maar ook diverse buitenlandse TV- en RADIO- zenders staan ter uw beschikking. U hoeft ook in uw vakantie uw favoriete programma niet te missen.Wifi

Internet
In uw appartement maar ook rondom Casa Andalucia is vrij internet beschikbaar voor uw telefoon, tablet of laptop.

Telefoon:
Onbeperkt telefoongebruik: een unieke service van Andalucia-alles verzorgd!
Voor slechts €15 voor uw hele verblijf kunt u onbeperkt bellen naar Nederland en gebeld worden vanuit Nederland. Voor Vlaamse gasten is het bellen van Nederland naar België en van België naar Nederland. Maar dit is nog altijd voordeliger dan mobiel bellen. U heeft dus tijdens uw verblijf geen dure kosten van uw mobiele telefoon meer. U kunt deze service aankruisen in het boekingsproces.

Service

Om uw vakantie aan de Costa del Sol zo aangenaam mogelijk te maken zullen wij u zoveel mogelijk ontzorgen en bieden we onder andere de volgende gratis services aan. (Alleen bij Half Pension)

Boodschappenservice:
Heeft u iets nodig dan halen wij dat voor u. U hoeft de deur niet uit. De boodschappen verrekenen we aan het eind van de week met u.

Haal & breng service
Wilt u naar het strand en u wilt niet wandelen, heeft u geen huurauto of wilt u zelf liever niet rijden? Geen probleem. We brengen u naar en halen u op van het strand of naar een van de dorpen of Handdoekenservicemarkten in de nabije omgeving.

Ontbijtservice
Wij verzorgen een uitgebreid ontbijt. U hoeft alleen uw eigen koffie of thee te zetten.

Handdoekenservice
Er zijn mooie handdoeken aanwezig, die 2x per week verschoond worden

Excursies & evenementen
Wij regelen excursies of bezoek aan toeristische trekpleisters op uw verzoek.
Als het in de directe omgeving is doen we dit gratis.

Contacten
We zijn het onder andere het contact met het Nederlandse Medische Centrum.

Hulpmiddelen
Er zijn diverse hulpmiddelen aanwezig in Casa Andalucia die gratis ter beschikking staan.

Persoonlijke service

Naast het aantal services dat in ons allesverzorgd model is inbegrepen zijn er een aantal persoonlijke services die voor u beschikbaar zijn.

Breng & haalserviceExcursie golfen
Als u geen auto huurt dan kunnen we u ophalen en wegbrengen naar vliegveld Malaga. Wij halen u op van vliegveld Malaga en brengen u weer op tijd terug voor uw terugvlucht.
Voor deze haal en brengservice berekenen wij €40 per boeking. U kunt dit aangeven in het boekingsproces.

Excursieservices
Wij brengen u naar de door u gewenste locatie en halen u ook weer op het afgesproken tijdstip op. In onderling overleg zullen we hier een bedrag voor in rekening brengen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bezoek aan Nerja, Frigiliana, Malaga of wellicht aan het wereldberoemde Alhambra in Granada.

Verpleegkundige ondersteuning
Heeft u behoefte aan persoonlijke zorg en ondersteuning dan kunt u dit aangeven in het boekingsproces. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan douchen, aankleden, wondverzorging, katheter vervangen, medicijnen toedienen, steunkousen aantrekken. Het bedrag wat hier voor in rekening wordt gebracht zal aan het eind van uw vakantie met u verrekend worden.Service

Telefoon:
Voor slechts €15 per verblijf kunt u onbeperkt bellen en gebeld worden van en naar Nederland en België. Voor de Belgische gasten geldt dat u belt vanuit Nederland naar België en van België naar Nederland. U heeft dus geen dure kosten van uw mobiele telefoon. Hier geldt wel een zogenaamde “fair use policy”. Dit houdt in dat Casa Andalucia een aantal telefoonlijnen heeft die in totaal binnen een aantal beluren moeten blijven.

U kunt de persoonlijke services aankruisen in het boekingsproces. De kosten voor de gekozen persoonlijke services worden ter plekke aan u berekend.

Een vakantie boeken bij Andalucia-allesverzorgd betekent onbezorgd genieten op een unieke locatie in Andalusië!

Onze appartementen en prijzen

------ El Sol ---- (1e etage)

(maximaal 2 personen)

-Las Estrellas (1e etage)

(maximaal 4 personen)

La Luna (begane grond)

(maximaal 4 personen)