• NL
  • EN

Tuin, zwembad & strand

Vakantie in het mooiste gedeelte van Andalusië

Tuin en zwembad van Casa Andalucia in Andalusië De tuin omvat een heerlijke loungeset met parasol waar u kunt relaxen of van uw boek, drankje kunt genieten of een goed gesprek met de andere gasten kunt voeren. Voor de zwoelere avonden is er een prachtige, originele Zwitserse, gietijzeren buitenhaard. Het zwembad heeft een makkelijke trap naar het deel van het zwembad dat 1 meter diep is. De diepte van het zwembad loopt op naar 1.70 meter. Aan het zwembad zijn er 6 luxe, lichte, verrijdbare aluminium ligstoelen voor de zonaanbidders. Voor en na het zwemmen kunt u gebruik maken van de buitendouche. Op het zonneplateau staan verstelbare teakhouten stoelen met kussens, een tafel en een grote parasol. Hier heeft u een schitterend uitzicht over de Middellandse Zee. Onder de grote YUCA-boom hebben we de loungestoel in de schaduw. Kortom: in de tuin heeft u voldoende privacy maar u kunt ook kennismaken met de andere gasten. 

Het strand
Het strand van Benajarafe is een van de mooiste stranden van de Costa del Sol. Het ligt  op 600 meter loopafstand van Casa Andalucia. Het is een van de weinige stranden in Andalusië dat volledig rolstoelgeschikt is. Er zijn speciale parkeerplekken en er zijn rolstoelen met brede banden, strandkrukken, douches en toiletten beschikbaar voor minder validen. Ook is er een schaduwplek gebouwd op Strand Benajarafe aan de Costa del Solhet strand.

Het strand is heerlijk breed, er is een mooie boulevard met een aantal leuke winkeltjes en restaurants en er zijn veel leuke strandtenten waar u strandstoelen en parasols kunt huren. In deze strandtenten kan men, bijna de hele dag en avond zeer voordelig maar fantastisch lunchen of iets anders eten.

 

Bekijk hier een fimpje van het prachtige strand van Benajarafe

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!