• NL
  • EN

Inrichting appartementen

Compleet ingericht voor een perfecte vakantie in Andalusië

Inrichting appartement voor seniore gastenDe appartementen van Casa Andalucia zijn zodanig ingericht dat onze gasten een heerlijke onbezorgde vakantie kunnen genieten. De bedden zijn hoog en hebben de normale Nederlandse afmetingen en zijn te gebruiken als 2-persoons of
2 x 1 persoonsbed. U zet ze eenvoudig tegen of uit elkaar. Zachte dekbedden en mooi beddengoed geven u een vorstelijk gevoel. Er is genoeg kastruimte voor uw hele garderobe.
De keuken is compleet ingericht met oa een PHILIPS koffiezetter en waterkoker, keramische platen, koelkast en al het noodzakelijke servieswerk en bestek. De badkamers hebben allen een toilet, wastafel en een extra grote doucheruimte met steunstang. Als u dat wenst zijn er ook nog diverse hulpmiddelen Inrichting appartement met hoge bedden voor een onbezorgde vakantiebeschikbaar. Voor handdoeken is gezorgd, deze worden 2 x per week vervangen.
De woonkamer beschikt over een PHILIPS HD Televisie met de zenders van Canal Digitaal en er is gratis internet beschikbaar. Op verzoek kunnen we ook een telefoon plaatsen zodat u onbeperkt kan bellen en gebeld kan worden. 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!