• NL
  • EN

Eten en drinken

Een heerlijke vakantie in Andalusië op basis van Half Pension

Andalucia-allesverzorgd kan u een onbezorgde vakantie aanbieden op basis van Half Pension + Extra’s. Het ontbijt en alle avondmaaltijden zijn inclusief en voor al uw andere drankjes en hapjes kunt u terecht in uw eigen keuken. Maar uw boodschappen worden gehaald, u hoeft het maar te vragen. U hoeft niets te doen, alleen genieten!

Ontbijtmand van Andalucia-allesverzorgd

Ontbijt
Het ontbijt wordt compleet verzorgd op basis van uw wensen. Jus d’orange, melk een gebakken of gekookt eitje, wit of bruin brood, een croissantje, kaas, worst, fruit of iets anders? U zegt het maar! Het ontbijt wordt in een mooie ontbijtmand in uw appartement gebracht op het tijdstip dat u dat wilt tussen 8.15 uur en 9.45 uur. Het enige wat u zelf moet doen is een kopje koffie of thee zetten. En als u uitgegeten bent zet u de mand gewoon weer buiten de deur.

Het DinerDiner in Andalusië
’s-Avonds brengen wij u en de andere gasten elk avond naar een ander, altijd bijzonder, restaurant. De ene avond naar het strand, de andere avond naar een leuk dorpje, weer een andere avond gaan we naar Malaga, of er wordt een proeverij in de tuin georganiseerd met uitleg over de gerechten en de wijnen. De ene avond is nog mooier en lekkerder dan de andere. Als u en uw reisgenoten maar genieten.

En u bepaalt zelf of u in het restaurant met de andere gasten wilt eten of samen met uw reisgenoten. Voelt u zich absoluut niet bezwaard, het is uw vakantie en u bepaalt. In Spanje, en dus ook in Andalusië, eet men wel later dan in Nederland. We zullen over het algemeen rond 20.30 uur aan tafel gaan.

Lunch en tussendoor
Tussen het ontbijt en het diner kunt u in uw eigen keuken zelf voor uw lunch of tussendoortjes zorgen. Op uw verzoek doen we wel alle boodschappen voor u (zie Services). U hoeft zelf de deur niet uit!

Half Pension + extra’s
U kunt bij Andalucia-allesverzorgd verblijven op basis van Logies, Logies + ontbijt of Half Pension + Extra’s. Alle diners in de verschillende restaurants en het ontbijt zijn dan dus in de prijs inbegrepen! De extra’s verklappen we hier niet, dat blijft elke dag weer een verrassing… Deze prijzen staan bij de appartementen.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!